Bourtange

BourtangeFree

1.41for iPhone, iPad and more
MultiMediaMarkers BV
Developer
236.4 MB
Size
Apr 22, 2016
Update Date
Travel
Category
4+
Age Rating
Age Rating
4+
Apps in this category do not contain restricted content.
9+
Apps in this category may contain mild or occasional cartoon, fantasy or real-life violence, as well as occasional or mild adult, sexually suggestive or horrifying content and may not be suitable for children under 9 years of age.
12+
Apps in this category may contain occasional mild indecent language, frequent or intense cartoon or real-life violence, minor or occasional adult or sexually suggestive material, and simulated gambling, and may be for children under 12 years of age.
17+
You must be at least 17 years old to access this App.
Apps in this category may contain frequent and intense offensive language; Frequent and intense cartoon, fantasy or realistic violence: frequent and intense adult, scary and sexually suggestive subjects: as well as sexual content, nudity, tobacco, alcohol and drugs, may not be suitable for children under 17 years of age.
Bourtange Screenshots
Bourtange poster
Bourtange poster

About Bourtange

WELKOM IN HET JAAR 1742
Vlakbij de Duitse grens, in het prachtige Westerwolde, ligt de vesting Bourtange. Een uniek historisch verdedigingswerk dat zijn gelijke niet kent. Heden en verleden gaan perfect samen in deze kleine, sfeervolle vestingstad.

In 1580 gaf Willem van Oranje opdracht om op een zandrug in het Bourtangermoeras, op de grens met het huidige Duitsland, een fort aan te leggen. In 1593 werd de vesting in opdracht van Willem Lodewijk van Nassau opgeworpen. Tussen 1593 en 1851 was Bourtange een belangrijke vesting. Toen de vesting in 1851 werd opgeheven ontstond een agrarisch dorp. Slechts een aantal gebouwen herinnerden nog aan de glorie van vroeger. In de jaren zestig van de vorige eeuw nam de gemeente Vlagtwedde het initiatief om de vesting te reconstrueren. Het plan werd uitgevoerd tussen 1967 en 1992. Wallen werden opnieuw opgeworpen, grachten werden gegraven en soldatenbarakken werden gebouwd. Bezoekers van het Bourtange van nu wanen zich eeuwen terug in de tijd. Maak kennis met de vesting die nooit werd ingenomen.

Musea
Uw bezoek aan de vesting is incompleet als u de diverse musea en exposities niet hebt gezien. In de vesting treft u een viertal gebouwen aan, waarin u een indrukwekkende reis maakt door de geschiedenis van Bourtange. In het informatiecentrum kunt u hiervoor een combinatie-entreekaart kopen.

Groepsbezoek
Voor elke groepsgrootte en elk budget kunnen leuke programma’s worden samengesteld.

Overnachten
Er zijn acht logementen met bedstee en vier logementen met een normaal bed. Schrik niet. U hoeft niet zittend te slapen in de bedstee, zoals vroeger het geval was! Op zoek naar een onvergetelijke romantische overnachting? Reserveer dan nu één van onze prachtige vestinglogementen.
Wellicht tot ziens in het jaar 1742!
Show More

What's New in the Latest Version 1.41

Last updated on Apr 22, 2016
Old Versions
Deze app is door Apple bijgewerkt en geeft nu het Apple Watch-appsymbool weer.

Nieuwe inhoud.
Show More
Version History
1.41
Apr 22, 2016
Deze app is door Apple bijgewerkt en geeft nu het Apple Watch-appsymbool weer.

Nieuwe inhoud.
1.40
Apr 13, 2016
Nieuwe inhoud.
1.30
Jan 21, 2016
Fix error on devices with iOS 9.2
1.20
Jan 6, 2016
Improve stability. Add new Markers.
1.01
Apr 2, 2015
New screenshoots.
1.00
Mar 17, 2015

Bourtange FAQ

Click here to learn how to download Bourtange in restricted country or region.
Check the following list to see the minimum requirements of Bourtange.
iPhone
Requires iOS 6.0 or later.
iPad
Requires iPadOS 6.0 or later.
iPod touch
Requires iOS 6.0 or later.
Bourtange supports English

Bourtange Alternative

You May Also Like

Get more from MultiMediaMarkers BV