Mediq Diacare Mediq Diacare Free Get
Mediq Diacare

Mediq Diacare

2.9.3 for iPhone
Free
0

0 Ratings

Update Date

2020-01-07

Size

93.5 MB

Screenshots for iPhone

Mediq Diacare Description
De app Mediq DiaCare is op twee manieren te gebruiken:
- Mediq DiaCare: waarbij de diabetespatiënt en behandelaar samenwerken in het zorgprogramma Mediq DiaCare waarbij data uit de bloedglucosemeter van de diabetespatiëntealtime wordt gedeeld met de behandelaar zodat zowel patiënt als behandelaar meer inzicht krijgen.
- DiaCare app: app wordt alleen door diabetespatiënt gebruikt om data uit de bloedglucosemeter om te zetten in heldere overzichten en grafieken. Daartoe helpt de app om bloedglucosewaarden, hoeveelheid insuline, hoeveelheid koolhydraat en lichaamsbeweging bij te houden.

Mediq DiaCare
Mediq DiaCare is alleen bedoeld voor toepassing binnen een bestaande behandelrelatie tussen u en uw zorgverlener. Momenteel wordt deze app en het achterliggende platform gebruikt in ziekenhuizen en hun diabetespatiënten. Wanneer een patiënt en zijn zorgverlener samen deze app en het platform willen gebruiken, krijgt ook de zorgverlener beveiligde toegang tot de gegevens van zijn patiënt. Dit helpt de zorgverlener om de patiënt zo goed mogelijk te ondersteunen in het beter onder controle houden van zijn/haar ziekte.

Als uw ziekenhuis deze app en het bijbehorende platform gebruikt, kunt u via uw zorgverlener toegang krijgen tot de app. Het gebruik wordt dan dus integraal onderdeel in de behandelrelatie tussen u en uw eigen zorgverlener.

DiaCare app
De gratis DiaCare app is bedoeld voor gebruik door diabetespatiënten. Zij worden met deze app geholpen hun diabetes beter onder controle te krijgen en te houden. Daartoe helpt de app om bloedglucosewaarden, hoeveelheid insuline, hoeveelheid koolhydraat en lichaamsbeweging bij te houden. De patiënt heeft met deze app altijd al deze gegevens bij de hand.

De bloedglucosewaarden kunnen automatisch uit uw glucosemeter gehaald worden via Bluetooth. De overige gegevens kunnen handmatig worden toegevoegd. De DiaCare app toont alle data in heldere overzichten en grafieken. Zo heeft u altijd inzicht in uw diabetes!
Mediq Diacare 2.9.3 Update
2020-01-07 Version History
Verbeterde koppeling met de Diatesse meter
More
More Information
Price:
Free
Version:
2.9.3
Size:
93.5 MB
Update Date:
2020-01-07
Language:
Dutch English
More
You May Also Like
Developer Apps