SportPlaza Tiel SportPlaza Tiel Free Get
SportPlaza Tiel

SportPlaza Tiel

3.1 for iPhone, iPad
Free
0

0 Ratings

Update Date

2019-12-16

Size

95.8 MB

Screenshots for iPhone

iPhone
More Screenshots for iPad
SportPlaza Tiel Description
Welkom bij de app van SportPlaza Tiel!

SportPlaza Tiel streeft er naar mensen in alle leeftijdscategorieën op een verantwoorde en innovatieve wijze sportieve, recreatieve en educatieve bewegings activiteiten te laten beleven. Hierbij kan de klant kiezen uit een ruim aanbod van zowel droge als natte activiteiten. Dit in goed onderhouden, veilige en aantrekkelijkeaccommodaties.

Goed inzicht in de wensen van onze diverse publieksgroepen (klanten, gemeente, leveranciers) is een must, teneinde de organisatie hier zo goed mogelijk op af te stemmen. SportPlaza Tiel wil dit bereiken door de capaciteiten en potentie van professionele medewerkers optimaal te benutten. Continue ontwikkeling, waaronder scholing en bijscholing hoog in het vaandel staan. Van elkaar leren is belangrijk om de continuïteit van de organisatie veilig te stellen.

Hierbij is een informele en open manier van communiceren, waarbij advies, commentaar en complimenten een absolute voorwaarde. Openheid en eerlijkheid zijn belangrijke basis voorwaarden voor het vormen van een integrale samenwerking. Assertiviteit wordt hierbij gestimuleerd.
SportPlaza Tiel 3.1 Update
2019-12-16 Version History
• Vernieuwd design door de gehele app doorgevoerd.
• Verbeterde transities en set-up wizard functionaliteit toegevoegd.
• Diverse technische verbeterpunten.
More
More Information
Price:
Free
Version:
3.1
Size:
95.8 MB
Update Date:
2019-12-16
Language:
Danish Dutch English Finnish French German Norwegian Bokmål Polish Spanish Swedish
More
You May Also Like
Developer Apps