Receta Gatimi - Video+Tekst Receta Gatimi - Video+Tekst Free Get
Receta Gatimi - Video+Tekst

Receta Gatimi - Video+Tekst

2.9 for iPhone, iPad
Free
0

0 Ratings

Update Date

2021-12-04

Size

18.3 MB

Screenshots for iPhone

iPhone
More Screenshots for iPad
Receta Gatimi - Video+Tekst Description
Receta Gatimi nga kuzhina shqiptare dhe kuzhina botërore.
Të gjitha Recetat janë me VIDEO dhe me përshkrim të detajuar të përbërësve dhe meyrës së pregaditjes.

-Mbi 5000 Receta Gatimi Te huaja dhe Tradicionale.
-Te gjitha recetat jane te përkthyera në Shqip.
-Në aplikacion do të shtohen çdo ditë receta te reja.

Kategoritë:
-Ëmbëlsira, Gjellëra, Sallata
-Supa, Anti Pasta, Pasta
-Salca,
-Ushqime Tradicionale, Gatime Shqiptare
Receta Gatimi - Video+Tekst 2.9 Update
2021-12-04 Version History
Verzion i ri
More
More Information
Price:
Free
Version:
2.9
Size:
18.3 MB
Update Date:
2021-12-04
Developer:
Arlind Pajaziti
Language:
English
More
You May Also Like
Developer Apps